Agenda delen met een andere gebruiker

Dit artikel is bedoeld om artiesten met een Artwinlive.com-account te informeren over hoe ze hun schema met andere gebruikers kunnen delen. De doelgebruiker hoeft nog niet per se een Artwinlive.com-account te hebben.

Gebruikers uitnodigen

Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord of gebruik je Facebook account op artwinlive.com en volg de volgende stappen.

• Klik op de artiest aan de linkerkant van het scherm.
  • Klik op Groepsleden rechtsboven in het scherm.
  • Klik op "+ Nieuw groepslid" en voer de gebruikersnaam en het e-mailadres in. Selecteer de juiste Rol en Permissies voor deze gebruiker (lees Rollen en Permissies)
  • Klik op de knop "Opslaan".

Er is een e-mail naar de gebruiker gestuurd met verdere instructies.

Rollen en machtigingen

Er zijn drie verschillende rollen voor de gebruiker met wie u een planning deelt:

Beheerders

• Kan gigs toevoegen, bewerken en verwijderen
  • Kan alle gigs bekijken
  • Zie financiële details van alle leden in alle gigs

Manager

Deze persoon kan alle gigs zien, maar alleen zijn vergoeding in financiële details

• Kan alle gigs zien
  • Gage van alle groepsleden zijn zichtbaar
  • Kan zelf gigs aanmaken.

Groepslid

Deze persoon kan alleen gigs zien waarin hij is vermeld . Daarnaast kunnen andere gigs zichtbaar worden gemaakt door een selectie van extra machtigingen voor het bekijken van gigs

• .Kan alleen gigs zien waar deze persoon deel van uitmaakt (uitgebreid met extra machtigingen voor het bekijken van gigs: Opties/Bevestigde gigs en/of afspraken)
  • Alleen zijn gage zal zichtbaar zijn in financiële details

Icoon voor Geverifieerd door de community