Voordat u begint
Dient u bekend en akkoord te zijn met ons privacybeleid en gebruiksvoorwaarden. Beide zijn alleen in het Engels beschikbaar, maar als u vragen heeft over een bepaald onderwerp, stelt u deze dan via de link op deze site of stuur ons een e-mail met uw vraag.

Free Account + 30 dagen gratis Professional functies
Met uw gratis account kunt u ongelimiteerd gigs aanmaken in maximaal 2 agenda's (artiesten). Deze functie is voor altijd gratis. U mag de Professional functies 30 dagen gratis uit proberen. Na die tijd dient u uw account te upgraden als u gebruik wilt blijven maken van de Professional functies.

Een account aanmaken
Open in uw browser https://artwinlive.com en klik op de "Sign up" button. Geef uw naam en e-mailadres op en kies een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 8 tekens lang zijn en moet minimaal een hoofdletter, teken of cijfer bevatten.

Als u bovenstaande gegevens heeft verstuurd, dan ontvangt u van ons een e-mailbericht. Druk op de button in dat bericht, om te bevestigen dat het door u opgegeven e-mailadres van u is. Ontvangt u deze mail niet, dan heeft wellicht typefout gemaakt. Ga naar artwinlive.com, klik onderaan de pagina op "Sing out" en begin opnieuw.

Aanmelden met Facebook
U kunt er ook voor kiezen om een account aan te maken m.b.v. uw Facebook-gegevens. Druk dan op "Sign up with Facebook". Artwin Live wordt als App aan uw account gekoppeld, waardoor met 1 druk op de knop kunt inloggen. Wij gebruiken geen andere gegevens uit uw Facebook account, ander dan uw e-mailadres en naam om een account voor u aan te maken.

En nu verder?
Als u rechts boven op uw naam klikt en Account Settings opent, dan kunt u uw account verder instellen. Stel bijvoorbeeld de Taal van de applicatie in op Nederlands en druk op Update.
U kunt nu een agenda aan maken via de "Aanmaken" ("Create") button links boven. Voer de gegevens in op scherm dat geopend wordt.
Lees ook de ander artikelen in dit help centrum. Heeft u vraag, klik dan op de link op deze site om een bericht naar ons te sturen.