Account instellingen

Over dit artikel
Login met Artwinlive.com account gegevens op https://artwinlive.com/. Klik op uw naam rechts boven en kies vervolgens "Account instellingen".

Basisgegevens

Hier kunt u uw naam en e-mailadres wijzigen en een profiel foto uploaden. Vul de gegeven waar nodig aan.

E-mail adres wijzigen

Als u uw e-mailadres veranderd, dan sturen wij een e-mailbericht naar dit e-mailadres. Klik op de button in het e-mailbericht om het e-mailadres te bevestigen.

Taal

De talen Engels, Nederlands en Duits worden volledig ondersteund. Dit houdt in dat datums, nummers, facturen, overeenkomsten en de interface in die talen beschikbaar zijn. Voor het Engels gelden 2 versies, US voor Amerikaanse datumopmaak (mm/dd/yyy) en Internationaal voor overige (dd-mm-yyy).
Daarnaast is er beperkte ondersteuning voor het Frans, Spaans en Portugees. De taal van de applicatie blijft hierdoor Engels, echter datums worden in die taal opgemaakt.

Tijdzone

Als u gebruik maakt van externe kalender applicaties, zoals Google Calendar of Apple Agenda, dan diet u de juiste tijdzone op te geven.

Kalendervoorkeuren

Dashboard

Op het dashboard worden een aantal gigs weergegeven tot 30 of 7 dagen in de toekomst, welke u hier kunt instellen. Daarnaast kunt u er voor kiezen om opties niet in het dashboard weer te geven.

Standaard agenda

Zodra u een nieuwe gig aanmaakt via de button "Aanmaken" ("Create"), dan kunt u hier instellen welke agenda standaard is ingevuld.

Time offset

Als u een gig aanmaakt voor zondagnacht 01:00, dan zijn we geneigd om te zeggen dat het optreden op zaterdagnacht 01:00 plaatsvindt. Daarom worden gigs die plaatsvinden tussen 00:00 en de opgegeven tijd hier op de dag er voor weergegeven.

Financiële instellingen

Factuur voettekst

Ruimte aan de onderkant van de factuur t.b.v. uw leveringsvoorwaarden, bankrekeningnummer, btw nummer en informatie.

Betalingstermijn facturen (dagen)

De standaard termijn vanaf de factuurdatum die wordt ingesteld bij het aanmaken van nieuwe facturen.

Contract retourtermijn (dagen)

De standaard termijn vanaf het moment dat u een contract aanmaakt, waarbinnen u het contract van uwe klant getekend retour wenst te ontvangen.

Valuta

De standaard valuta. U kunt per artiest andere valuta's instellen.

BTW %

Het standaard btw percentage voor diverse functies binnen het programma. U kunt per onderdeel het btw percentage veranderen.

Bedrijfsidentiteit en sjablonen

Papierformaat

A4 of US Letter papierformaat van PDF bestanden die met Artwin Live worden aangemaakt.

Bedrijfslogo en -naam

Logo van uw bedrijf die links boven met uw bedrijfsnaam en adres aan de rechter zijde op facturen en eventueel contracten wordt afgedrukt.

Als u de optie "Gebruik document afbeelding in plaats van een bedrijfslogo" inschakeld, dan kunt u een afbeelding uploaden die over de gehele breedte aan de bovenzijde wordt afgedrukt op facturen en contracten. De velden Bedrijfsnaam en adres vervallen dan.

E-mail sjabloon facturen / contracten

Als u facturen en/of contracten met Artwin Live verstuurd, kunt u hier de standaard tekst opgeven. U kunt de tekst altijd nog voordat u het bericht verstuurd aanpassen.

Contractsjablonen

Hier kunt u aangepaste contractsjablonen aanmaken. Lees meer over deze functie in de categorie "Contracten en sjablonen".

Verificatiemethode

Klik op de buttons om uw Facebook of Google Account te koppelen aan Artwin Live of om de koppeling te verbreken. Vergeet in het laatste geval niet om de Artwin Live App in uw Facebook account eventueel te verwijderen.

Wachtwoord

U kunt hier u wachtwoord wijzigen. Hierbij dient u uw huidige wachtwoord te weten. Uw nieuwe wachtwoord moet minimaal uit 8 karakters lang zijn en moet een teken, cijfer of hoofdletter bevatten.

Weet u uw wachtwoord niet meer?

Klik dan op de link onderaan. Er wordt een e-mailbericht gestuurd aan het e-mailadres opgegeven in uw account instellingen.

Gebruikerssessies

Met deze optie kunt alle actieve sessies aangemeld met uw account op andere computers en apparaten afmelden.